Informatie-aanvraag vanaf uw website
Flexibel samenwerken voor een mooi resultaat!

Een klusjesman gezocht? Contacteer mij.

Tevreden klanten zijn mijn einddoel bij alle klussen en renovatiewerken. Een badrand die gekit moet worden, een koelkast die moet vervangen worden, kastjes die moeten worden opgehangen.. Voor tal van klussen, groot of klein, kan u terecht bij BS De Helpende Hand. Ik zorg ervoor dat elke klus met dezelfde zorg en oog voor perfectie wordt afgewerkt.

Alles op gebied van elektriciteitswerken, loodgieterij tot zelfs het reinigen van dakgoten: ik regel het voor u tot in de puntjes. Ook grotere renovatiewerken vertrouwt u zonder aarzelen aan mij toe. Bij uitgebreide opdrachten werk ik hiervoor samen met andere vakmensen.

Door met andere zelfstandigen samen te werken, lever ik vakwerk op maat van uw wensen. Voor iedere job hebt u dan ook een echte vakman in huis die volledig thuis is in zijn vakgebied terwijl u met mij slechts één aanspreekpunt heeft.

Naast klusjes uitvoeren bij particulieren kunnen ook bedrijven een beroep op mij doen. Hebt u een extra helpende hand nodig op een grote werf? Contacteer mij dan als ondersteunende kracht. Op die manier haalt uw bedrijf vlot de afgesproken termijn.

Een klusjesman gezocht voor kleine of grote klussen? Bel mij voor een afspraak.

Contacteer ons!
035 00 58 29